εξατομικευμένη μάθηση
#tailor_made_seminars

Εξατομικευμένη μάθηση

Τα σεμινάρια μας και οι εκπαιδευτικές συναντήσεις έχουν κύριο μέλημα την εκπαίδευση σας. Είναι θεματικά σεμινάρια και γίνονται ατομικά ή σε ολιγομελείς ομάδες. Με αυτό τον τρόπο η μάθηση και η εκπαίδευσή σας είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στο επίπεδό σας σε αντίθεση με τα σεμινάρια μεγάλης προσέλευσης τα οποία δεν μπορούν να καλύψουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις όλων των συμμετεχόντων.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, laptop, tablet, κινητό τηλέφωνο για να σας το παρουσιάσουμε σε πραγματικές συνθήκες. Σαν συνέχεια της εκπαίδευσής σας μπορούμε να προγραμματίσουμε συναντήσεις "technology-coaching" για να παραμείνετε πάντα "προπονημένοι" σε θέματα τεχνολογίας! Η καινοτομία μας βασίζεται στην εξατομικευμένη μάθηση. Τα σεμινάρια μας δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής μιας που απευθύνονται στον κάθε συμμετέχοντα ή ομάδα ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες γίνεται με μεγαλύτερη διαδραστικότητα και περισσότερη κατανόηση.

Φτιάξτε τη δική σας ομάδα και ελάτε με τους δικούς σας φίλους ή συναδέλφους να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της επιλογής σας. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της τεχνολογίας σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μαζί ένα σεμινάριο τεχνολογίας προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε και να οργανώσουμε τη θεματολογία και το στόχο του δικού σας σεμιναρίου! Η ομάδα μας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας και της επαγγελματικής σας δραστηριότητας έτσι ώστε οι ώρες που θα επενδύσετε να σας είναι πραγματικά ωφέλιμες και εξατομικευμένες!

Οι υπηρεσίες μας Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

 

Γιατί να εκπαιδευτώ στις νέες τεχνολογίες;

Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αποσκοπούν στην πρακτική εκμάθηση της χρήσης της τεχνολογίας και την πρακτική αντιμετώπιση προβλημάτων οργάνωσης και επικοινωνίας. Σας επιτρέπουν να αναπτύξετε ψηφιακές δεξιότητες και να διαχειριστείτε καλύτερα τον χρόνο σας και τα δεδομένα σας. Βελτιώνει την επίβλεψη-monitoring και οργάνωση της επιχείρησής σας ή της ομάδας σας μέσω των ψηφιακών μέσων και διασφαλίζει περισσότερη ασφάλεια στα ψηφιακά σας αρχεία.

Normal mode

Εξατομικευμένη μάθηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας και των υπηρεσιών σας. Εκπαίδευση με φυσική παρουσία σε μισθωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας ή εξ αποστάσεως μέσω τηλεδιάσκεψης.

Speedy mode

Εκπαίδευση αποκλειστικά εξ αποστάσεως, μέσω τηλεδιάσκεψης. Το "speedy mode" είναι ένας γρήγορος και περιεκτικός τρόπος παρακολούθησης των σεμιναρίων μας για εξοικειωμένους επαγγελματίες στην χρήση της τεχνολογίας.

Team mode

Εκπαιδεύουμε την ομάδα σας και διαμορφώνουμε μαζί μια νέα εργασιακή κουλτούρα με την χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών εργαλείων.