Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Εκπαίδευση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες - Διαδικτυακή προβολή & Ψηφιακά εργαλεία

Εκπαίδευση & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Αυτοδίδακτοι σε ένα μεγάλο βαθμό και ακολουθώντας συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας, διαθέτουμε σήμερα μια μεγάλη επαγγελματική εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε σε εσάς και την επιχείρησή σας.Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβούλευσης επικεντρώνονται στην αποδοτική διαδικτυακή σας προβολή και στην εκμάθηση των σύγχρονων τεχνολογιών για την καλύτερη ψηφιακή οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησής σας. Η αξιοποίηση του διαδικτύου δεν είναι απλή υπόθεση και απαιτεί συνεχόμενη ενασχόληση και προσαρμογή στα νέα τεχνολογικά δεδομένα και στις "τάσεις" της αγοράς. 

Μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τεχνολογικό, εργασιακό και κοινωνικό θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας, τις σκέψεις μας, τις αναζητήσεις μας και τις όποιες λύσεις μας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των υπηρεσιών διαδικτύου μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να σας συμβουλεύουμε σωστά για να επιτυγχάνετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Σε καθημερινή βάση βρισκόμαστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς, ερωτήματα αλλά και ανάγκες που μας θέτουν ιδιώτες και επιχειρηματίες, από όλο το φάσμα της αγοράς, που έρχονται σε επαφή μαζί μας, τα οποία με τον άλφα ή βήτα τρόπο συσχετίζονται με το αντικείμενο και τις δραστηριότητες της εταιρείας μας.

Ομαδοποιούμε μερικά ερωτήματα ή θέματα συχνού προβληματισμού:

 • Πώς μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή προβολή;
 • Γιατί δεν αποδίδει όσο θα ήθελα η ιστοσελίδα μου ή το ηλεκτρονικό μου κατάστημα;
 • Τι είδους διαδικτυακή διαφήμιση είναι ωφέλιμη για την εταιρία μου;
 • Σε ποια social media πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμούς;
 • Γιατί δεν φτάνουν τα ενημερωτικά newsletter που στέλνω;
 • Τι πακέτο φιλοξενίας (server hosting) είναι κατάλληλο για την ιστοσελίδα μου;
 • Πώς μπορώ να ετοιμάσω την εταιρία μου για μετάβαση στην τηλεργασία;
 • Με ποιούς ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής μπορώ να δεχθώ χρήματα από τους πελάτες μου;
 • Τι ψηφιακά εργαλεία, εφαρμογές και λογισμικό, μπορώ να χρησιμοποιήσω για την οργάνωση της επιχείρησής μου;
 • Πώς μπορώ να διαχειριστώ την "διαδικτυακή μου φήμη";
 • Ασφάλεια δεδομένων στο διαδίκτυο
 • Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών

 

Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβούλευσης απευθύνονται σε:

 • Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στο διαδίκτυο
 • Επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν διαδικτυακή παρουσία και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
 • Project managers και στελέχη εταιριών που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη χρήση νέων τεχνολογιών ώστε να τις προσαρμόσουν στις ανάγκες της δικής τους ομάδας εργασίας
 • Ανθρώπινο δυναμικό εταιριών που επιθυμούν επιμόρφωση σε θέματα τεχνολογίας και ανάπτυξη ψηφιακών ικανοτήτων

Στην προσπάθειά μας να δώσουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβούλευσης. 

Για να προγραμματίσουμε ώρες συμβούλευσης ή εκπαίδευσης καταγράψτε τα θέματα τα οποία θέλετε να ασχοληθούμε και επικοινωνήστε μαζί μας. Με την ολοκλήρωση της επικοινωνίας μας, αφού καταγράψουμε και μελετήσουμε τις ανάγκες σας, θα σας καταθέσουμε μια «οικονομική προσφορά» η οποία θα προσδιορίζει με ακρίβεια το κόστος, αλλά και τον χρόνο ολοκλήρωσής της παρεχόμενης υπηρεσίας. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πακέτο χρόνου γιατί ο χρόνος καθορίζετε ανάλογα με τη θεματολογία που θα επιλέξετε. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η μικρότερη διάρκεια συμβούλευσης είναι στα 90 λεπτά με κόστος 75 ευρώ.Πάνος Μούστρης | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πάρε την τεχνολογία με το μέρος σου!

Η ανάπτυξη και η διάδοση του διαδικτύου προσφέρουν ένα νέο τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα. Μάθε πως το διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου.

Remote working

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί με αυτόν η εργασία. Είναι η εταιρεία σας έτοιμη για μια τέτοια φιλοσοφία;

Digital tools

Ως ακόλουθοι και υποστηρικτές της φιλοσοφίας του remote working έχουμε σχεδιάσει εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων.

Back office

Ευελιξία, προσαρμογή και αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας σύγχρονος επαγγελματίας.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στα σεμινάρια μας και στις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@analyze-web.eu ή στο 211 770 6317. Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες εντός 24 ωρών και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 90 λεπτά!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ψηφιακή ικανότητα

Η ψηφιακή ικανότητα είναι ουσιώδης για τη μάθηση, την εργασία και την ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία.

Ψηφιακά εργαλεία

Τα ψηφιακά εργαλεία είναι ωφέλιμα στην καθημερινότητά μας τόσο για την  προσωπική όσο και για την επαγγελματική μας ζωή.

Εξατομικευμένη μάθηση

Παρέχουμε ωφέλιμες και εξατομικευμένες ώρες εκπαίδευσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας και της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Διαδίκτυο... ένας ολόκληρος κόσμος!

Είμαστε μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων που ανακαλύπτει καθημερινά τον κόσμο του διαδικτύου και τις δυνατότητες που προσφέρει. Από τους πρώτους 100 ανθρώπους που συνδέθηκαν με το διαδίκτυο την εποχή που το internet έφτασε ως υπηρεσία στη χώρα μας. Αυτοδίδακτοι σε ένα μεγάλο βαθμό και ακολουθώντας συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας, διαθέτουμε σήμερα μια μεγάλη επαγγελματική εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τεχνολογικό, εργασιακό και κοινωνικό θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας, τις σκέψεις μας, τις αναζητήσεις μας και τις όποιες λύσεις μας.

Πάνος Μούστρηςcontact@analyze-web.eu